نفوذ قلم

وبلاگ اطلاع رسانی،تحلیلی،علمی،فرهنگی،سیاسی،خبری و...

نفوذ قلم

وبلاگ اطلاع رسانی،تحلیلی،علمی،فرهنگی،سیاسی،خبری و...

گفتگوی خواندنی مازنی نیوز با فرماندار رامسر .

اختصاصی مازنی نیوز / میثم کاوه :‌ رامسر غربی ترین شهرستان استان مازندران بی شک زیباترین منطقه این استان و عروس شهرهای ایران است دریکی از آخرین روزهای مهر 93 در دفتر کار فرماندار دولت تدبیر و امید رامسر با حسین شعبان سروری فرماندار پرتلاش این شهرستان ، همکلام شدیم.

ماحصل گفتگوی طولانی ولی خواندنی مازنی نیوز با حسین شعبان سروری را در زیر بخوانید:

 

 

 تا چه حدودی در تغییر مدیران سطح شهرستان در مدت حضورتان در فرمانداری رامسر اقدام کرده اید؟بنده حدود 6 ماهی هست که در شهرستان رامسر هستم. ما تازه استارت زدیم و جابجایی و تعویض مدیران برخی از ادارات را شروع کرده ایم که مدیرانی توانمند را روی کار بیاوریم . سعی ما بر این است که مدیرانی کا رآمد که با سیاست عمومی دولت تدبیر وامید همراه باشند روی کار بیایند اما یکی از مشکلات ما کم بودن مدیر توانمند و کارشناس در اکثر ادارات است و چون سیاست دولت تدبیر وامید این نیست که نیرو و مدیری خارج از سازمان و اداره وارد بدنه آن اداره کنیم از نیروی مفید و بومی از خود سازمان استفاده میکنیم .  

گفتگوی خواندنی مازنی نیوز با فرماندار رامسر ؛

 

اختصاصی مازنی نیوز / میثم کاوه :‌ رامسر غربی ترین شهرستان استان مازندران بی شک زیباترین منطقه این استان و عروس شهرهای ایران است.

در یکی از آخرین روزهای مهر 93 در دفتر کار فرماندار دولت تدبیر و امید رامسر با حسین شعبان سروری فرماندار پرتلاش این شهرستان ، همکلام شدیم.

ماحصل گفتگوی طولانی ولی خواندنی مازنی نیوز با حسین شعبان سروری را در زیر بخوانید:

*** آقای فرماندار ابتدا از خودتان شروع کنیم . از زمان فعالیت تان در فرمانداری چه مدتی میگذرد و در این مدت چه اقدامات اساسی و در چه موضوعاتی بررسی و تحقیق انجام دادید ؟
 ضمن تشکر از شما و همکارانتان در پایگاه خبری مازنی نیوز ، از اسفند 92 کار خدمتگزاری به مردم شریف رامسر نصیب من شده و امیدوارم با عنایت خداوند و مردم شریف و استاندار محترم و مسئولین استانی بتوانیم دراین دوره مدیریتی فعالیت های خوبی را به سرانجا برسانیم و زمینه رشد و توسعه شهرستان را بیش از پیش فراهم کنیم . ما در ابتدای ورودمان سعی کردیم چند ماه اول را بررسی و تجزیه و تحلیل داشته باشیم و از شرایط موجود تحقیقی کنیم. از گزارشات وآمارهای که بدست آوردیم و بررسی هایی که خودمان از مراجعات مردمی و بازدید های که کردیم سعی کردیم بتوانیم داده هایی را به دست بیاریم. هرچند ما در جمع آوری اطلاعات ضعف جدی داریم بخصوص در شهرهای کوچک . معتقدم یکی از دلایلی که مدیران نمی توانند خیلی خوب کار کنند نداشتن اطلاعات آماری درست و دقیق است. علاوه براین با اطلاعاتی که بدست آوردیم توانستیم نقاط ضعف و قوت را تا حدودی بدست بیاوریم که در چه حوزه های قوت و چه حوزه های چالش داریم .
یکی از مهمترین و بارزترین فرصت رامسر گردشگری است و همه رامسر را با نگاه گردشگری می شناسند و علارغم اینکه بیش از 80 سال پایه گردشگری داشته و در سال 1312 یک طرح جامع گردشگری داشته ولی هنوزدر زیر ساخت گردشگری و شکوفا کردن پتانسیل های رامسر مشکل داریم و نتوانستیم کار جدی بکنیم .
رامسر یک شهر ویژه است و یکی از قطب های مهم گردشگری میهن عزیز اسلامی ماست و با توجه به موقعیت ممتاز جغرافیایی ، شهر رامسر محصور بین جنگل و دریاست و شرایط اقلیمی و آب و هوایی خاصی دارد . در فاصله 20 کیلومتری در عمق شهرستان انواع شرایط آب و هوایی را می توان درک کنید و از لحاظ گونه های درختی نیز متفاوت می باشد . رامسر جز محدود شهرهایی است که انواع درختان گرمسیری و سردسیری در آن موجود است که جز امتیازهای ویژه شهرستان است .
یکی از بزرگترین فرصت های رامسر گردشگری دریایی است متاسفانه در این زمینه کارهای جدی صورت نگرفته است. رامسر با 18 کیلومتر ساحل زیبا دارد که می توان کارهای بسیاری در آن کرد از جمله : ایجاد بندر تفریحی ، اسکله دو منظوره یا توسعه ورزش های آبی یا تفریحات فرا ساحلی در آن انجام داد . 90 درصد افرادی که به شمال کشور مسافرت میکنند برای بهره مندی از دریاست .
نکته مهم دیگر بحث حمل و نقل دریایی است که یکی از ارزانترین حمل ونقل هاست. با توجه به ساحل زیبا که در مازندران داریم و به لحاظ جاده های محدود و پر ترافیک ،‌ حمل و نقل دریایی است که با ایجاد یک سری اسکله و کشتی های مسافربری دو منظوره می تواند جاذبه بسیاری برای گردشگران داشته باشد اما چون کار هزینه بری است دنبال این هستیم که با کمک بخش خصوصی سواحل را سامان دهی کنیم تا در ایجاد اسکله و بندر تفریحی گام های اساسی را برداریم .
 بحث مهم بعدی گردشگری سلامت است . رامسر به علت دارا بودن چشمه های آب گرم معدنی یکی از از مراکز مهم توریستی درمانی است که در سطح ایران و جهان مشهور بوده لذا از قبل از انقلاب گردشگران خارجی برای استفاده از این موهبت خدایی به رامسر مسافرت میکردند اما متاسفانه این تاسیسات دچار فرسودگی شده که تا امروز اقدامی در جهت احداث بناهای جدید یا نوسازی آن صورت نگرفت .
در کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای جز اکو که در واقع با میزبانی رامسر صورت گرفت از قبل هدف گزاری شده بود که از این موقعیت در جهت ایجاد شهرک سلامت در منطقه اقدام کنیم. با توجه به آب گرم های معدنی و همچنین شرایط خوب آب و هوایی و وجود فرودگاه رامسر ، حمل و نقل و جابه جایی بیماران از کشورهای حاشیه دریای خزر و جز اکو و کشورهای عربی که رامسر را به خوبی می شناسند می توان بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری جذب کرد.
رامسر به علت آوازه بین المللی که دارد همیشه مورد توجه  بسیاری از سازمان ها ی دولتی و غیر دولتی، خارجی و داخلی بوده که برای اجلاس بین المللی و همایش های ملی و بین المللی به اینجا می ایند که این فرصت خوبی برای شهرستان ماست . ما تابستان امسال با وقت کمی که داشته ایم زوم کردیم و توانستیم چند کنفرانس و اجلاس بین المللی و ملی در شهرستان رامسر داشته باشیم و تلاش ما در نهایت ایجاد یک فضای مناسب و امن برای گردشگری بود که تاثیر مثبتی گذاشت لذا آن حالت رکود در گردشگری از بین رفت و مجدداً رامسر را تا حدود خوبی در منظر گردشگران داخلی و خارجی معرفی کردیم.
ارتباطات خوبی را با شبکه های تلویزیون بین المللی صداو سیما برقرار و وارد مذاکره شدیم . با کمک معاون محترم صداو سیما که براساس تفاهم نامه که صورت گرفت تعدادی از شبکه ها از جمله الکوثر، سحر ، پرس تی وی و... به عنوان شبکه های برون مرزی در رامسر حضور پیدا کردند و برنامه های خوبی ضبط کردند و خیلی ها هم پخش شد که که  در جهت شناسایی ظرفیت های رامسر و پتانسیل های موجود به ما کمک کرد .

*** اگر اجازه دهید در مورد بعضی از مسائل مرتبط با رامسر صحبت کنیم . لطفاً از آخرین تحولات در مورد دانشگاه بین المللی رامسر صحبت کنید.
واحد بین المللی رامسر زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی است که با نگاه مثبت و نظر مساعد مدیران ملی و مسئولین استانی این واحد در رامسر تاسیس و راه اندازی شد و الان هم به شکل مطلوب در حال فعالیت است . در دو رشته دارو سازی و پزشکی مشغول به کار هستند ودانشگاه با قوت و قدرت در حال فعالیت است.  با نگاه مثبت جناب آقای استاندار و آقای جان بابایی ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دانشگاه بین المللی رامسر ، در خصوص توسعه این دانشگاه در شهر رامسر در هفته دولت مکانی را برای ایجاد ساختمان اداری و آموزشی جدید واحد بین الملل در نظر گرفته شد که تامین اعتبار هم شد و با توجه به سخنی که با آقای جان بابایی داشته ایم به زودی پیمانکار آن از طریق مناقصه شروع بکار خواهد کرد .

*** چند سالی است که مردم رامسر از بابت آب آشامیدنی با مشکل رو به رو هستند در این مورد چه اقداماتی انجام داده اید؟
یکی دیگر از چالش های پیش روی ما در شهرستان رامسر آب شرب است . متاسفانه آب شرب ما وضعیت مناسبی ندارد . در حالی که ما از لحاظ تامین منابع وشبکه های فرسوده آب رسانی دارای مشکل جدی هستیم که پس از احداث سد میجران و افزایش کار آن از کشاورزی به شرب تصمیمی به احداث تصفیه خانه گرفته شد که در سال 85از سوی وزیر محترم وقت جناب آقای بی طرف کلنگی به زمین زده شد . ایشان قول داده بودند 2 ساله به بهره برداری برسد اما الان 8 سال گذشت و متاسفانه به بهره برداری نرسیده است. بعد از منصوب شدن  من و پیگیری های که کردیم دیدیم که در دولت قبل 2 بارتوسط  مقامات عالی این پروژه افتتاح شد . با بازدیدی که کردیم دیدیم که حدود 10 درصد از کارهای اجرایی آن باقی مانده و هیچ استفاده ای نمی شود و این افتتاحیه هم جنبه سوری داشت. ما پیگیری را شروع کردیم دیدیم پروژه قبل از اینکه به پایان برسد کارفرما از آب منطقه ای تغییر و تحویل آب و فاضلاب شهری شد. در حالی که پروژه تامین آب به عهده آب منطقه ای و بعد از تمام شدن پروژه تحویل آب و فاضلاب میشود که به علت اختلاف نظرهایی بین کارفرما وپیمانکار و مشاور به علت شرایط مالی و مدیریتی به تاخیر افتاد . بعد از پیگیری های ما وآقای یخ کشی مدیر محترم آب منطقه ای استان و مجددا آب منطقه ای تکمیل پروژه را در دست گرفت و دنبال پیمانکار جدید هستند . با توجه به شناختی که از آقای یخ کشی داریم انتظار میرود به علت بحرانی بودن آب در رامسر این پروژه هرچه زودتر به اتمام برسد و مردم شهرستان ما از نعمت آب سالم بهرمند شوند .

*** فرودگاه رامسر موضوع دیگر ماست . تا چه میزانی از فرودگاه رامسر استفاده می توان کرد و تا به چه اندازه دنبال گسترش آن هستید ؟
بحث توسعه فرودگاه با احداث باند جدید که امکان پروازهای بین المللی و هواپیما بلند پرواز در آن به وجود بیاید را جدی گرفتیم. امروز بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی آن انجام شده و کارهای باند به اتمام رسیده است. قسمتی از انتهای باند درضلع غربی براساس هماهنگی هایی که انجام شد باید در ملک هم جوار فرودگاه قرار بگیرد لذا مبلغی که در نظر گرفتن جوابگوی این هزینه کارشناسی نمی شود . میزان اعتبار مبلغ خوبی است اما کفایت پایان پروژه را نمی کند . ما 30 ملیارد تومان اعتبار لازم داریم که باند جدید به بهره برداری کامل برسد که از مدیر عامل شرکت فرودگاه کشور جناب ایلخانی باتوجه به اهمیت فرودگاه رامسر و توسعه اقتصادی و گردشگری در غرب مازندران و شرق گیلان می خواهیم نگاه ویژه ای داشته باشند.
فرودگاه رامسر یکی از فرودگاهای به صرفه کشور است که هفته ای 4 پرواز به تهران داریم . اگر روزی 2 پرواز هم راه اندازی شود باز هم جوابگوی حجم مسافران ما نیست لذا با توجه به سیاست دولت تدبیر و امید مبنی بر تکمیل پروژه های نیمه کاره که بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند این انتظار را از وزیر محترم راه و شهرسازی و مدیر عامل محترم فرودگاه کشور داریم که این پروژه تامین اعتبار بشود و به بهربرداری برسد تا امکان استفاده آن برای مازندران بخصوص غرب استان مهیا شود .

*** فصل مسافرت تابستانی هم به پایان رسید. آمار غرق شدگان نسبت به گذشته چه تغییری کرد؟
در تابستان امسال با توجه به تلاشی که توسط شهرداری ،‌فرمانداری ، هلال احمر ، اورژانس و دیگر دستگاه های مرتبط 5 نفر غرق شده داشته ایم که حدود 50 درصد کاهش داشتیم درحالی که حجم گردشگران امسال زیادتر از پرسال بود.ا

*** تا چه حدودی در تغییر مدیران سطح شهرستان در مدت حضورتان در فرمانداری رامسر اقدام کرده اید؟
بنده حدود 6 ماهی هست که در شهرستان رامسر هستم. ما تازه استارت زدیم و جابجایی و تعویض مدیران برخی از ادارات را شروع کرده ایم که مدیرانی توانمند را روی کار بیاوریم . سعی ما بر این است که مدیرانی کا رآمد که با سیاست عمومی دولت تدبیر وامید همراه باشند روی کار بیایند اما یکی از مشکلات ما کم بودن مدیر توانمند و کارشناس در اکثر ادارات است و چون سیاست دولت تدبیر وامید این نیست که نیرو و مدیری خارج از سازمان و اداره وارد بدنه آن اداره کنیم از نیروی مفید و بومی از خود سازمان استفاده میکنیم .

*** حتماً رامسر نیز در بحث زباله با مشکلات زیادی رو به رو است. حجم زباله ها در رامسر در زمان گردشگری چگونه است ؟
رامسر هم مثل تمام شهرهای استان با این فرصت خوب  که اکنون به عنوان تهدید حساب می آید ما هم دست به گریبان این مشکل هستیم. البته در غرب مازندران در شهر تنکابن اعتباری پیش بینی شد تا کارخانه کمپوستی احداث شود که شهرهای عباس آباد ،رامسر ، تنکابن و بخش های زیر مجموعه زباله ها را در آنجا بازیافت کنند اما متاسفانه به علت سوءمدیریت و نبود نظارت دستگاهای نظارتی پروژه دست افرادی سپرده شد که از توانایی لازم در این حوزه برخوردار نبودند با اینکه زمان خیلی کمی به افتتاح و بهره برداری این کارخانه مانده بود ولی پروژه دارای مشکلاتی شد واز خط تولید خارج شد . امروزه زباله تمام شهرهای غرب مازندران در مناطق کوهستانی  دفع میشود. این موضوع متاسفانه آسیب زیست محیطی به ما وارد میکند .البته با پیگیری های خوبی که جناب استاندارآقای فلاح انجام داده اند و  با بازدید های که انجام داده اند مشاورین خود را ملزم به این کردند که این مشکل را حل کنند .

*** اقای فرماندار به عملکرد دولت تدبیر و امید چه نمره ای می دهید؟
مهمترین موضوع فعالیت در سیاست خارجه، ایجاد فضای آرامش و تزریق روح امید در مردم عزیز بود لذا دولت با برنامه ریزی های بسیار خوبی که انجام داد خیلی از دشمنی ها را نسبت به کشور ما از بین ببرند و همین امر باعث شد فشار تحریم ها را به حداقل ممکن برسند . در سیاست داخل کشور نیز حذف رکورد ، کاهش تورم و تعامل بسیار مثبت سه قوه در جهت حل مشکلات کشور است و ثبات قیمت ها از ثمرات خوب دولتمردان ماست لذا من به دولت نمره 19 را میدهم و آن یک نمره را برای پیشرفت های بعدی نگه میداریم .

*** نظر شخصی تان در مورد رامسر و مردمانش چیست ؟
مردمی آگاه ، فهیم و بسیار نجیب که متاسفانه به حق واقعی خود نرسیده اند. با اینکه رامسر یکی ازشهرهای مهم استان است و یکی از قطب های گردشگری کل کشور محسوب می شود ولی نیاز به تلاش دارد تا رضایت مردم و گردشگران را بدست آوریم . سررام نیاز به نگاه فرا استانی و نگاهی ملی دارد که این موضوع می تواند رامسر را به جایگاه اصلی خود برساند. رامسر یک برند جهانی است و انتظار مردم و گردشگر برهمین راستاست که ظرفیت ها براساس استانداردهای بین المللی باشد .

*** چند واژه را می گوییم و شما نظر شخصی تان را در مورد آنها بفرمائید.
رامسر : جهان شهر گردشگری
ربیع فلاح (استاندار): مرد خستگی ناپذیر
دکتر روحانی : محبوب مردم ایران
گردشگر : شاخص مهم توسعه
مازندران : دیار سبز علویان

*** ضمن تشکر از حضرتعالی که این فرصت را در اختیار پایگاه خبری تحلیلی مازنی نیوز قرار دادید ، سخنان پایانی تان را بفرمائید.
رامسر تنها متعلق به مردم رامسر نیست. این را هم بدانید که  64 تا شهر به اسم رامسر وجود دارد و رامسر یک آوازه بین المللی دارد که افتخاری محسوب می شود .
اگر اعتبارات کافی در حوزه زیر ساخت قرار بگیرد و امنیت روانی مناسب برای بخش خصوصی در نظر بگیریم منابع حاصل از امر گردشگری در رامسر می تواند استان مازندران را از منابع ملی بی نیاز کند. این یک ظرفیت بالاست که در چهارچوپ برنامه ریزی مدون و با استفاده از دیدگاه کارشناسان و تهیه یک سند توسعه می توان به آن دست یافت.

نظرات 1 + ارسال نظر
حامی شنبه 8 آذر 1393 ساعت 15:42 http://doktor-hosini.blogfa.com

کمپین دعوت از دکتر سید شمس الدین حسینی

http://doktor-hosini.blogfa.com/

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد